ΚΑΙΡΟΣ · LIVE14.3°CΑσθενής βροχή87% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό ONEX, 0-3 τον Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη

Ημερομηνία: Σήμερα · Εμφανίσεις: 0

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό ONEX, 0-3 τον Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη

Ο Ολυμπιακός ONEX έφτασε τις δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη Novibet Volley League. Επικράτησε του Μίλωνα με 0-3 σετ (20-25, 17-25, 18-25) στο κλειστό «Κροίσος Πέρσης» στη Νέα Σμύρνη, με εικόνα που ξεχώρισε σε όλα τα επίπεδα.

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι φάνηκε πολύ καλά προετοιμασμένη σε μια έδρα παραδοσιακά δύσκολη. Πήρε και τα τρία σετ με σχετική άνεση και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Πολυτιμότερος αναδείχθηκε ο πασαδόρος Μικέλε Μπαρανόβιτς. Ο πολύπειρος Ιταλός μοίραζε εξαιρετικά την μπάλα και «έφτιαχνε» τους συμπαίκτες του στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός ONEX μέτρησε 7 άσους και 7 μπλοκ.

Πρώτος σκόρερ, με 14 πόντους, ήταν ο Τζέικ Χέινς. Ιδίως μετά το δεύτερο σετ ήταν ασταμάτητος, με 52% στην επίθεση (12/23) και 2 άσους, έχοντας μόλις 4 χαμένα σε 13 προσπάθειες.

Σούπερ Ρερς και δυνατό μπλοκ για το 0-1

Στο πρώτο σετ τα σερβίς του Σπένσερ και οι επιθέσεις των Χέινς και Ρερς έφεραν τον Ολυμπιακό ONEX στο +3 (1-4). Ο Μίλων ισοφάρισε σε 11-11, όμως ο Γερμανός σε εξαιρετική κατάσταση και τα σερβίς του Μπαρανόβιτς έχτισαν νέο σερί. Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν στο +4 (11-15), άσος του Χασμπάλα έκανε το 16-20 και, στην τελική ευθεία, επίθεση του Σπένσερ και καλά στημένο μπλοκ οδήγησαν με σερί στο 20-25.

Επιθετικά έμεινε αψεγάδιαστος, με 62% αποτελεσματικότητα και τον Μπαρανόβιτς σε τρομερή κατάσταση.

Με την ώθηση του πρώτου σετ, ο Ολυμπιακός ONEX είχε εντυπωσιακή απόδοση και στο δεύτερο, που έκλεισε 17-25. Στην επίθεση έφτασε το 62%, χωρίς κανένας παίκτης να δεχθεί μπλοκ ή να αστοχήσει. Σπένσερ και Χέινς έκαναν το 4-8, ο Ατανάσοφ το 11-16 με όμορφο τελείωμα, ο Μπαρανόβιτς έβαλε ποικιλία στην επίθεση και ο Βαϊόπουλος διαμόρφωσε το 13-20. Ο Ατανάσοφ έδωσε επτά σετ μπολ και ο Κωτσάκης αξιοποίησε αμέσως το πρώτο στην κόντρα μπάλα, για το 0-2 με 17-25.

Ο Χέινς άνοιξε την απόσταση και ο Ολυμπιακός ONEX κλείδωσε το τρίποντο

Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός ONEX χρειάστηκε ένα καλό σερί από τα εννέα μέτρα για να ξεφύγει εντυπωσιακά μετά το 6-6. Ο Τζέικ Χέινς μετέτρεψε το 6-7 σε 6-10, ενώ δική του επίθεση και πρώτος χρόνος του Σπένσερ έκαναν το 12-16. Ο Αμερικανός διαγώνιος έγραψε το 17-23. Ο Ατανάσοφ από τη θέση «6» έδωσε επτά σετ μπολ και το χαμένο σερβίς του Αραπάκη διαμόρφωσε το τελικό 0-3 (18-25).

Τα σετ ήταν 0-3 (20-25, 17-25, 18-25), σε 79 λεπτά.

Οι πόντοι του Μίλωνα ήρθαν από 1 άσο, 31 επιθέσεις, 4 μπλοκ και 19 λάθη αντιπάλων. Ο Ολυμπιακός ONEX τους συγκέντρωσε από 7 άσους, 36 επιθέσεις, 7 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων.

Μίλων (Ράτκο Πέρις): Θεοδόσης 4 (3/5 επιθέσεις, 1 μπλοκ), Αγκάμες 5 (4/8 επιθέσεις, 1 μπλοκ), Τερ Χορστ 10 (9/18 επιθέσεις, 1 μπλοκ, 54% υποδοχή και 46% άριστες), Βάνκερ, Εμπαντιπούρ 8 (6/13 επιθέσεις, 1 άσος, 1 μπλοκ, 60% υποδοχή και 50% άριστες), Ερνάντες 9 (9/24 επιθέσεις) / Βελούδης (λίμπερο, 14% υποδοχή και 14% άριστες), Μαντελίδης, Αραπάκης, Δοροβάτας (λίμπερο).

Ολυμπιακός ΟΝΕΧ (Αλμπέρτο Τζουλιάνι): Ατανάσοφ 8 (6/12 επιθέσεις, 2 μπλοκ, 64% υποδοχή και 29% άριστες), Σπένσερ 9 (6/6 επιθέσεις, 2 άσοι, 1 μπλοκ), Βαϊόπουλος 5 (3/9 επιθέσεις, 1 άσος, 1 μπλοκ), Μπαρανόβιτς 1 (1 μπλοκ), Χέινς 14 (12/23 επιθέσεις, 2 άσοι), Ρερς 11 (8/11 επιθέσεις, 1 άσος, 2 μπλοκ, 25% υποδοχή και 17% άριστες) / Τζιάβρας (λίμπερο, 44% υποδοχή και 44% άριστες), Χασμπάλα 1 (1 άσος), Κωτσάκης 1 (1/1 επιθέσεις), Κωνσταντινίδης (λίμπερο).

Δηλώσεις

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε ότι σέβονται πολύ τον Μίλωνα, γιατί έχει έμπειρη ομάδα και παίκτες καλούς στην επίθεση. Είπε ότι σήμερα έγινε καλή δουλειά στο σερβίς, σταδιακά, και στην επίθεση με λιγότερα λάθη. Πρόσθεσε ότι αφήνουν πίσω το παιχνίδι, ξεκουράζονται μία ημέρα και ετοιμάζονται για την αναμέτρηση της Τρίτης (3/11) απέναντι στο Ρέθυμνο, για το Novibet League Cup.

Ο Μάρτιν Ατανάσοφ μίλησε για σπουδαία ομαδική δουλειά. Σημείωσε ότι η έδρα είναι δύσκολη και δεν είναι εφικτό να παίξεις πολύ καλό βόλεϊ. Είπε ότι έγινε πολύ καλή δουλειά σε σερβίς, υποδοχή, μπλοκ και άμυνα, στοιχείο που ήθελαν να βελτιώσουν. Ανέφερε ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, με αρκετή δουλειά ακόμη μπροστά, ότι είναι μόνο η αρχή της σεζόν και ότι είναι χαρούμενος για τη νίκη με καθαρό σκορ.

Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies